Termeni şi Condiţii

Serviciile site-ului www.plusx.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile expuse în continuare, folosirea site-ului presupune acceptarea implicită şi în totalitate a acestor Termeni şi Condiţii. În cazul în care o persoană nu este de acord cu acestea, trebuie să înceteze folosirea website-ului.

Plusx este autor si proprietar de drept al acestui website protejat prin legea dreptului de autor.
Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifica, actualiza şi/sau şterge conţinutul acestui website sau portiuni ale acestuia fără notificare prealabilă oricând consideră de cuviinţă. Orice modificare intră în vigoare din momentul afişării sale pe website.

Utilizatorul site-ului trebuie să-şi asume răspunderea utilizării site-ului numai în scopuri legale. De asemenea nu are voie să acceseze şi să utilizeze site-ul într-o manieră prin care poate afecta, distruge, dezactiva sau supraîncărca orice informaţie sau cont conţinute în acest site. Este interzisă accesarea neautorizată a zonelor securizate prin parolă sau de conturi ale utilizatorilor. Este interzisă folosirea instrumentelor automate de acces tip robot, spider sau scraper pentru acces neautorizat la conturi sau la serverul web ce pastrează site-ul.

Utilizatorii care atentează la funcţionarea sau securitatea prezentului site pot fi acţionaţi în instanţă, civil sau penal.

Utilizatorul este singurul răspunzător de modul cum interpretează şi foloseşte informaţiile preluate de pe site si cum foloseşte site-ul. Proprietarul site-ului www.plusx.ro  nu îşi asumă posibile prejudicii invocate de oricine ca urmare a utilizării site-ului şi folosirii informaţiilor preluate de pe acesta.