Despre Noi

framantare

Cine suntem

Suntem o firmă prestatoare de servicii în domeniile Tehnicii de Calcul și Contabilitații.
Specialiştii noştri au o vastă experienţă în domeniu. Asta ne permite să oferim servicii profesionale, competitive.

Ce dorim

Să oferim calitate prin serviciile efectuate şi încredere prin prestaţiile noastre.

Ce putem

Putem garanta calitatea si termenele serviciilor contractate.
Avem disponibilitatea de a ne adapta oferta de servicii cerințelor beneficiarului conform nevoilor sale, oferind gama completa sau numai o parte din acestea.
Efectuam servicii on-site sau de la distanta.

Viziunea noastră

Astazi tehnologia evoluează într-un ritm covarşitor. Asimilarea şi aplicarea noilor tehnologii necesită efort de timp şi bani. Uneori investiţia in supercalificare nu are timp sa produca efecte deoarece progresul tehnic o poate perima/scoate din uz rapid.
Eficienta este obtinută acum in parteneriat deoarece complexitatea afacerii nu mai permite performarea uniforma in toate componentele sale.
Soluţia la acest impas generat de progresul accelerat este externalizarea categoriilor de servicii ce implica tehnologiile avansate si concentrarea doar pe integrarea acestora in crearea plus-valorii.

Misiunea noastra

Intentia noastra este sa ajutam la aplicarea si folosirea tehnologiei informatiei imediat, adecvat si eficient in toate domeniile.
Incercam sa construim parteneriate pe un fond de incredere si pe principii de reciprocitate.
Principalul scop este reducerea consumului de resurse umane, energetice si materiale in procesele economice, protejarea resurselor naturale şi mediului, pastrarea echilibrelor in natură.

Vă putem oferi mai multe detalii dacă ne contactaţi.